OVER ONS


OVER MIJ

Sinds 2018 ben ik in mijn kamer bij mijn ouders thuis ineens gestart met het plaatsen van wimperextensions bij een vriendin. Waarom? geen idee het leek mij ineens heel leuk om even iets geks te doen. Nadat ik mijn eerste werk netjes en prachtig had uitgevoerd kreeg ik ineens klanten via mijn vriendin. Want zij had natuurlijk al een onderneming. 

Met de dag kreeg ik steeds meer aanvraag voor wimpersextensions, geen idee wat mij op dat moment is overkomen. Geen producten, behandelstoel of de juiste verlichtingen in bezit. Klein beetje bij klein beetje heb ik met hoop alles opgepakt. Van een klein kamer naar een grotere kamer bij mijn broer thuis, na een hoop succes heb ik het kunnen uitbreiden in een studio midden in het Centrum van Lelystad. Binnen een jaar met volle succes en mega veel aanvragen voor trainingen en verschillende behandelingen, heb ik een keus gemaakt om in Almere-Buiten te gaan werken in een grotere pand met meerdere behandelkamers waar ik van heb gedroomd.

Kort maar krachtig, dromen kun je waarmaken door een succes van te maken. Ik heb nooit mijn hoop opgegeven bij ups & downs. Tot de dag van vandaag heb ik samen met mijn team alles gedaan om de beste service en kwaliteit te leveren aan onze bezoekers.

Sehriban Apaydin
Eigenaresse 

S.A. Aesthetics