Wimpers behandelingen

Wimperextentions

Iedere vrouw droomt wel van lange, volle en mooie wimpers. Eén van de beste manieren om zo’n look te creëren, is door het zetten van wimperextentions. Dit zijn zijde-synthetische wimperhaartjes die op je echte wimpers worden geplakt, waardoor je een wimperverlening krijgt. Hierdoor hoef je geen mascara meer te gebruiken of plakwimpers.

Hoelang blijft het zitten?
Wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten. Dit komt omdat je eigen wimpers een groeicyclus doormaken van dezelfde periode. Echter blijven wimperextensions overwegend 3 tot 4 weken mooi. Wij raden aan om tussen 2/4 weken te komen voor het opvullen.

Voordelen van Wimperextentions:

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers (’s morgens en ’s avonds een mooie glamour look)
 • Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
 • Praktisch gewichtloos, je voelt de extensions niet
 • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zeewater
 • Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
 • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig
 • Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
 • Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen
 • Natuurlijke uitstraling
 • Wordt pijnloos opgebracht
 • Blijft 6-8 weken zitten
 • Geeft volume en kleur aan de eigen wimpers
 • Wimperextensions laat de ogen gelift/opener lijken


De behandeling duurt ca. 60 minuten

Soorten wimperextentions

Classic One by One
One by One wimperextentions is de natuurlijke soort, hierbij wordt er wimper voor wimper een extra wimperhaartje aangebracht. Deze wimpers zorgen voor het meest natuurlijke effect. Maar geven ten opzichte van de andere wimperextension technieken minder volume.

4D Volume Lashes
Bij de 4D-techniek wordt er een waaier van drie extensions op één eigen wimper geplaatst. Door het 4D effect krijgen je wimpers een waaier-achtig effect met meer volume. De 4D Volume wimperextensions hebben een natuurlijk effect. Dit komt doordat er dunnere wimperhaartjes gebruikt worden, dan bij de one by one techniek.

Hybrid Lashes
Hybrid is een nieuwe gecombineerde techiek.  Bij deze techniek mixen we de One by One wimpers, met de Russian volume wimpers. De volume kun je zelf bepalen, het kan dus vol worden gecreëerd zowel als natuurlijke look.


Russian Volume
Voor een volle uitdagende look is Russian Volume de juiste soort! Bij deze soort wimperextensions wordt gebruik gemaakt van wimperhaartjes, die nog dunner en lichter zijn dan bij de andere twee technieken.  Bij Russian Volume worden niet één, niet drie, maar zes extensions per wimper gezet. Daarnaast zijn de Russian Volume wimperextensions goed bestendig tegen water. Waardoor ze geschikter zijn om uitgebreid mee te douchen of zwemmen.

Mega Volume 14D
Kies jij voor een extreme look en opvallend? Dan is Mega Volume de beste look voor een volle opslag van wimpers. Mega Volume wimpers zijn zeer licht van gewicht, waardoor de wimperstylist een waaier van 10/14  extensions per natuurlijke wimper kan aanbrengen. Ze komen in verschillende lengtes en krullen waar uit gekozen kan worden. Deze kunnen een mooie volle en natuurlijke look creëren zonder de eigen wimpers te beschadigen.

Fox Eye Lashes
Hou je van Fox Eye look of een heftige Cat Eye Look? Dan is L Krul gemaakt om klanten een mooie, zachte wimperlift te geven. Deze wimper heeft een lange rechte basis die zachtjes krult in het midden van de extensions. De vorm van deze wimperextension maakt het perfect voor klanten met rechte of naar beneden gerichte natuurlijke wimpers.

De look kunnen wij creëren met One by One & Russian Volume.