Lash Volume Lift

&
Brow Lift Lamination

Lash Volume Lift

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimper haartjes liften en meer volume creëren. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale lotion die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we een volumizer crème en een verzorgende keratine olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en opvallender uit zien. Een wimperkruller is niet meer nodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer hervatten.

Voordelen van Lash Lift:

  • Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar.
  • Je hoeft geen wimperkrultang meer te gebruiken.
  • Wimperextensions worden overbodig.
  • Het geeft een natuurlijke uitstraling.
  • Is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
  • Je kunt er gewoon mee douchen en zwemmen.
  • Vegan en niet getest op dieren!


De behandeling duurt ca. 45 minuten

Brow Lift Lamination

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (epileren) inclusief. Verven is mogelijk met extra kosten.

Voor wie is Brow Lamination geschikt?
Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel erg weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

De behandeling duurt ca. 30 minuten